witam chlopacy, jestem z czech i kupowalem samochod w polsce bo bylo taniej. To ze siedzi tyl uz bylo widoczne przy zakupu samochodu, ale zrobilem to tak ze kupilem prezyny i sam doma wymienil na BF jakas przezyna chinczyk za 180 zl. 2 sztuki, pomiar 395 mm, mowilem ze sobie jesce kupie DE albo BM coz jest HD a bendze jescze wyzej, bo mam combi i hak kdze dawam 4 rowery. I tak spoko jezdilem, pote czytalem w internieczie (niewiem czy to tak sie nazywa i po polsku) a wyczytalem zie prezyny sie mienom na gwarancje tak sobie muwilem SUPER wymienam na origo prezyna w ASO i bedze super bo orygynal bendze lepszy. Pcha to sobie tylko myslalem bo to co zazylem w polsce to jest reklamacyjna katastrofra. Aso pjerszy raz mieszonc niewiedzalo co zalozycz i zalozyly orygynal BF pomiar 374 mm auto furt siedzi nieprowadzi sie dobrze - nierozumie bo moje chinski BF mialy pomiar 395 komfort jazdy byl super a origo som na guwno. No druga reklamacja ASO mi napisalo ze mi BF wymienom za ty co byly z fabryki to jest BC a dajom do nich MAD. Co nic niepomoze. Tak to skonczy tak ze sobie kupie albo lesjoforsa 1K0 511 115 DE, czytalem ze tu jest u kogocz pomiar 405 albo kupie monroe SP3349 to jest prezyna znaczenia 1K0 511 115 BM pomiar u kogosz 410 mm ( u monroe SP3349 moze bycz ale uz bardzo twardo !!) pozdrawiam jan czechy
Blagam, pisz wiecej na forum
Komentarz